Een event organiseren voor de ultieme beleving van jouw boodschap? Wij zijn graag de strategische partner! Met tastbaar resultaat. Je doelgroep met impact wakker schudden, inspireren, raken, iets los maken. Timboektoe heeft een bewezen track record: met ruim 20 jaar event ervaring en meer dan 100 live producties. Online en offline.

Een event is het moment om een onuitwisbare indruk te maken. Waarbij iedere seconde, iedere handeling en actie telt. En belangrijk is. Waar overzicht, rust en oog voor verfijning het verschil maken. Techniek, mens en boodschap samen komen. Op zo’n moment nemen wij graag de regie in handen.

Een nieuw merk in de markt zetten of bouwen aan een bestaand merk? Daar zetten wij graag onze tanden in. Van onweerstaanbare positionering tot unieke merknaam en visuele identiteit. Wij weten hoe je een merk aantrekkelijk maakt. Het liefst in co-creatie, zodat we – on the job- merkambassadeurs creëren.

Campagnes, video en infographics. Beeld & taal zijn krachtige communicatiemiddelen. Timboektoe zorgt voor inhoud. Helder, verrassend en vanuit jouw DNA. Van eenvoudige keynote tot multimedia productie, van documentaire en bedrijfsfilm tot social campagne. Maar ook zakelijke en creatieve redactie en scripting. Kortom: Fullservice storytelling.